Niklas Hamberg, Foto: Stefan Bladh/Byggmax

Niklas Hamberg, Foto: Stefan Bladh/Byggmax

Niklas Hamberg er ny Norgessjef i Byggmax

Niklas Hamberg er ansatt som ny Norgessjef i Byggmax.

Hamberg hadde sin første dag som norgessjef i Byggmax 1. april 2021. Han setter seg i førersetet i en periode med solid vekst for selskapet. Første kvartal viser en vekst på 21 prosent.

– Vi har klart å omstille oss, og takket være et heroisk personal og et samarbeid på tvers i hele organisasjonen har vi unngått permitteringer. Dette er en fantastisk kvittering på at Byggmax sine vurderinger og kultur i denne krisetiden er på plass, sier Hamberg i en pressemelding.

Hamberg forteller at Byggmax har konkrete og ambisjoner om å fortsette å vokse og åpne enda flere butikker i landet. Det jobbes stadig med å utvikle ulike konsepter, både når det gjelder varer men også opplevelsen i butikk.

– Vi tenker innovativt når vi bygger opp våre butikker. I motsetning til om man skal handle klær, ønsker våre kunder å være i butikk kortest mulig. Med god og tydelig informasjon ønsker vi at kunden enkelt skal navigere seg frem til de produktene de trenger for å fullføre sine drømmeprosjekt, sier Hamberg.

Hamberg har vært en del av Byggmax lenge. Han begynte i 2009, og jobbet da med innkjøp og produkter i en sentral hovedkontorfunksjon. De siste årene har han vært med å bygge opp logistikken internt og rundt e-handel.

– Byggmax begynte tidlig med e-handel. Allerede i 2008 tilbød vi hjemkjøring av varer, og der var vi relativt tidlig ute, spesielt innenfor denne bransjen. Vi er fortsatt en av få aktører som tilbyr kundene å kjøpe på nett og få alt kjørt hjem, sier Hamberg.