Torsdag åpnet Neumann Bygg det oppgraderte byggevarehuset i Tromsø. Foto: Neumann Bygg

Torsdag åpnet Neumann Bygg det oppgraderte byggevarehuset i Tromsø. Foto: Neumann Bygg

Neumann med reåpning av byggevarehuset i Tromsø

Neumann Bygg åpnet torsdag byggevarehuset i Tromsø etter større ombygging de siste seks ukene.

Foto: Neumann Bygg

Foto: Neumann Bygg

Med dette er Tromsø det sjuende varehusprosjektet Neumann Bygg har oppgradert etter det nye varehuskonseptet som ble pilotert i Førde i 2019.

– Også denne åpningsfesten ble preget av pandemien, med en koronatilpasset markering. Fyrverkeriet ble nok likevel sett og hørt i store deler av byen og omlandet, skriver selskapet i en pressemelding.

Neumann i Stakkevollveien er på 1.600 kvadratmeter og de peker på at det til tider har vært krevende for personalet da det har vært full drift og normal åpningstid stort sett under hele prosjektet.

Foto: Neumann Bygg
Foto: Neumann Bygg

– Dette har vært en totalrenovering av butikk- og proffsenter, som tidligere var to adskilte avdelinger. Vi har revet vegger og bygget alt i ett nå. Dette gjør det enklere for våre kunder å orientere seg og finne frem i godt merkede reoler, kasser og kundeservice- og salgsavdelinger. I proffsenteret sitter proff- og bedriftskundeselgerne med åpne salgskontor og god plass i kjøkkenkroken til både frokost, kaffe og kursprogrammet som er et etablert kompetansehevingsopplegg vi har for våre proffkunder. I tillegg har vi løftet showrommet, og det vil gjøre det enda enklere for våre proffkunder å komme innom eller sende sine kunder til oss for å gjøre tilvalg på for eksempel dører, vinduer, gulv og plater. Det er fortsatt satt av rikelig plass til arbeidstøy, sko og verneutstyr som er et viktig satsningsområde for oss, sier regionsdirektør i nord og varehussjef i Tromsø, Nils Harald Thorbjørnsen, i meldingen.

– Jeg tror kundene vil bli fornøyd med oppgraderingen, og vi er glade for at våre eiere satser videre med oss i nord. Og så må jeg selvsagt rose gjengen her som har stått på sent og tidlig for å komme i mål til åpningen, legger Thorbjørnsen til.