Foto: NCC

Nesten 90 NCC-lærlinger samlet på Gardermoen

NCC arrangerer sin årlige lærlingesamling på Gardermoen.

Denne uken samles NCC-lærlingene for å dele erfaringer, få opplæring i sentrale emner og bli bedre kjent i NCCs lærlingesamling. Det skriver entreprenøren i en pressemelding onsdag.

– Vi har i dag 90 lærlinger i NCC. Disse vil bli en viktig grunnstamme av yrkesarbeidere i årene fremover, sier lærlingeansvarlig i NCC, Even Hedland, i meldingen.

I to dager er NCC-lærlingene samlet på Gardermoen for å få felles opplæring innen forskjellige fokusområder. Sikkerhet, verdier og holdninger står, ifølge meldingen, høyt på agendaen. På lærlingesamlingen på Gardermoen deltar nesten alle lærlingene i NCC. Alle virksomhetsområder i selskapet er representert.

– Våre dyktige lærlinger læres opp til å tenke sikkerhet og å ha fokus på kvalitet i arbeidet. Vi legger stor vekt på dette under samlingen, sier Even Hedland.

Samtidig understreker Hedland viktigheten av å skape nettverk og å dele erfaringer med hverandre.

– Lærlingene er unge mennesker som skal bli fremtidens grunnstamme av yrkesarbeidere. Da er det viktig at vi legger alt til rette for å skape trygge arbeidsforhold og at vi kjenner hverandre, sier han.