Natre Vinduer vil fortsette å levere til byggevarekjedene. Produksjonene skal også videreføres i Norge. Foto: Natre Vinduer AS

Natre Vinduer vil videreføre lojaliteten mot byggevarekjedene

I en pressemelding fra Natre Vinduer AS presiseres det at vindusprodusenten vil videreføre lojaliteten mot byggevarekjedene og at produksjonen skal skje i Norge.

I forrige uke ble kjent at administrerende direktør Frode Henning Killi i Natre Vinduer AS går over i en annen bransje, lettet han også på sløret og uttrykte at det er blodtøft å levere til byggevarekjedene.

Mener fremtidens handel må formes gjennom god samhandling

I en pressemelding fra Natre Vinduer presiserer Killi at de belyste utfordringene, som kom frem saken på bygg.no, er en generell betraktning basert på 20 års erfaring og ikke et offisielt standpunkt fra Natre Vinduer AS.

I meldingen fastslås det at Natre Vinduer AS vil videreføre lojaliteten mot byggevarekjedene og produksjon skal skje i Norge.

– Det er viktig å presisere at intensjonen min kun har vært å påpeke at alle deler av den totale verdikjeden må jobbe aktivt for å optimalisere denne fremover. Gjennom god samhandling vil fremtidens retail formes på en god måte, uttaler Killi i meldingen.

Administrerende direktør Frode Henning Killi i Natre Vinduer AS slutter i vindusbransjen etter 20 år og blir ny direktør for konsernutvikling i Gudbrandsdal Energi Holdning. Foto: Natre Vinduer AS

Dovista AS takker i meldingen Killi for hans engasjement og den gode jobben han har gjort i Natre Vinduer AS.

– Vi hadde håpet å få beholde Frode Henning en stund til, nå som vi går inn i en veldig spennende fremtid. Samtidig har vi full respekt for hans valg. I den kommende overgangen er vi opptatt av at ansatte, kunder og leverandører kan være trygge på at det kontinuerlig videreutvikles en god plan for å møte markedskravene fremover, uttaler Senior Vice President Finn Jespersen i Dovista AS i pressemeldingen.

Leter etter ny toppleder

Et rekrutteringsselskap er nå engasjert for å finne en ny toppleder i Natre Vinduer AS. Killi vil fortsette å lede Natre Vinduer AS de neste månedene.

– Under min ledelse de siste fem årene har Natre Vinduer AS gjennomført store nødvendige endringer for å sikre en robust produksjon- og salgsorganisasjon. Natre Vinduer er i dag godt posisjonert i det norske vindusmarkedet, og våre produkter og tjenester er optimalisert for å lykkes sammen med kjedene. Jeg vil spesielt trekke frem den hardtarbeidende kulturen alle ansatte står for hver eneste dag og er derfor overbevist om at jeg etterlater meg et selskap som vil videreutvikle seg på en god måte, fastslår Killi i pressemeldingen.

Natre Vinduer AS er en del av Dovista-gruppen, som består av ni kjente merkevarer innenfor dør- og vindusbransjen i Europa.