På vegne av Natre Vinduer mottok key account manager Lars Ove Seljebø (t.v.) hedersbevisningen «Årets leverandør 2021» fra direktør for kategori Pål Erichsen i Optimeras under Opptur 2022. Foto: Optimera
På vegne av Natre Vinduer mottok key account manager Lars Ove Seljebø (t.v.) hedersbevisningen «Årets leverandør 2021» fra direktør for kategori Pål Erichsen i Optimeras under Opptur 2022. Foto: Optimera

Natre kåret til årets leverandør til Optimera

Natre ble fredag kveld kåret til åretes leverandør til Optimera.

– Natre Vinduer toppet blant leverandører som er løsningsorienterte og har generert betydelig positiv vekst for Optimera. Det holdt til hedersbevisningen «Årets leverandør 2021» med prisutdeling under Opptur 2022, skriver Optimera i en pressemelding,

Det årlige Opptur-arrangementet for Montér, Optimera Proff og Rencon kom denne helgen endelig ut av koronakarantene.

Optimera, som samlet har over 14 milliarder i omsetning, representerer en betydelig markedskanal for byggevareleverandører. Det er selskapets kategoriorganisasjon som har ansvaret for leverandørvurderingen. I år ble ti leverandører nominert. Forutsetninger for nominasjonen er å genere betydelig positiv vekst innenfor sin kategori. I tillegg må leverandøren være fleksibel, positiv og løsningsorientert.

– Natre har en tydelig profil i markedet og evnen til å jobbe tett med hele organisasjonen vår, med høy presisjon og profesjonalitet på alle nivåer. Spesielt vil vi trekke frem leverandørens evne til å effektivisere samarbeidet gjennom gode digitale løsninger og en dedikert salgsorganisasjon, sier Pål Erichsen, som er direktør for kategori i Optimera, i en pressemelding.

Etter nominasjonen, har hele salgsorganisasjonen til Optimera deltatt i avstemningen hvor Scanflex og Combiwood/Barkevik kjempet om finaleplassen med Natre.

Natre har over 75 års erfaring og nærmere 400 medarbeidere, og er dermed en stor aktør i markedet.

– Vi har valgt å selge våre produkter utelukkende gjennom anerkjente forhandlere for å sikre sluttkundene det beste innkjøpet inkludert produkter og service. Å bli årets leverandør hos Optimera er en stor anerkjennelse på det personlige plan for alle oss i Natre. Det bekrefter også at vi lykkes i praksis med kanalstrategien, sier salgs- og markedsdirektør Mona Ørebekk i Natre Vinduer AS, i meldingen.

Natre Vinduer AS er en del av Dovista -gruppen, som består av ti merkevarer innenfor dør- og vindusbransjen i Europa. Dovista A/S eies av VKR Holding, som eier virksomheter innen takvinduer, fasadevinduer og termisk solenergi i mer enn 40 land.