Arne Jorde blir ny administrerende direktør i WSP Norge. Foto: Studio Vest
Arne Jorde blir ny administrerende direktør i WSP Norge. Foto: Studio Vest

Multiconsult-direktør blir ny WSP-sjef i Norge

Arne Jorde er ansatt som ny administrerende direktør i WSP Norge. Jorde går fra stillingen som prosjektdirektør i Multiconsult.

Arne Jorde kommer fra rollen som prosjektdirektør i Multiconsult. Frem til Multiconsult kjøpte selskapet i 2021, var han også daglig leder i Erichsen & Horgen i over fem år. Nåværende administrerende direktør Mickey Johansson i WSP Norge forblir i stillingen frem til Jorde tiltrer i august i år, skriver WSP i en pressemelding torsdag.

– Vi er svært fornøyde med at Arne, med sine solide lederegenskaper og kommersielle drivkraft, blir en del av vårt WSP-team. Arnes lange erfaring fra både nasjonal og internasjonal arena, samt hans brede nettverk av partnere og kunder i bransjen, vil være viktig for WSP Norges fortsatte utvikling og suksess. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Arne for å fortsette å utvikle den norske virksomheten. Arnes kompetanse og sterke kundefokus vil også være verdifull for vår nordiske virksomhet, sier Anna-Lena Öberg-Högsta, administrerende direktør i WSP Norden.

Anna-Lena Öberg-Högsta, administrerende direktør i WSP Norden. Foto: WSP
Anna-Lena Öberg-Högsta, administrerende direktør i WSP Norden. Foto: WSP

– Jeg er både stolt og glad over å få denne muligheten i WSP, som jeg synes er et utrolig spennende selskap med sin globale rekkevidde og bærekraftsprofil. Jeg ser virkelig frem til å fortsette utviklingen av WSPs norske virksomhet innen de tjenesteområdene som finnes i dag, samt etablere nye i tråd med WSPs strategiske retning. Jeg vil samtidig takke dyktige kolleger i Multiconsult for godt samarbeid, kommenterer Jorde i pressemeldingen.

Avtroppende sjef Mickey Johansson ønsker Jorde velkommen til WSP.

– Jeg ser det som veldig positivt at selskapet får en erfaren toppleder med sterk, lokal bransjetilknytning. Jeg er overbevist om at han sammen med den norske ledelsen og kolleger rundt om i landet vil ta WSP Norge videre på en vellykket måte, sier Johansson.