Lone Bech Spangelid i Optimera Handel (fra venstre), Tommy Johansen, ansvarlig for proff og Byggeservice, Kåre Johnny Hage og Anniken Wollan. Foto: Montér

Montér etablerer seg i Trondheim

Byggevarekjeden Montér åpner nå sin første butikk i Trondheim, i samme lokaler som Fagmøbler Klett.

Det skriver Optimera i en pressemedling.

Det som en gang var en ren Fagmøbel-butikk i Trondheim, utvides nå til å huse et Montér-byggevarehus. De to avdelingene får hver sin inngang, men på innsiden vil det, ifølge pressemeldingen, være helt åpent med en stor kjøkkenavdeling som midtpunkt og bindeledd.

– Vi gleder oss til å ønske både profesjonelle og private kunder velkommen til vår nye butikk, sier Kåre Johnny Hage, daglig leder av Fagmøbler Klett.

Fagmøbler Klett ble åpnet i 2005, og åpnet sin andre avdeling i regionen for noen år tilbake. Samarbeidet med Optimera om å inkludere Montér i bygget var et enkelt valg, ifølge pressemeldingen.

– Samarbeidet ble raskt avklart. Dette er en spennende kombinasjon – møbler, interiør og byggevarer samlet på et sted. Vi satser sterkt på Montér sitt Byggeservice-konsept, som skal gjøre kunden trygg på at vi har fagkompetansen, uansett om det er et lite eller stort prosjekt. Her skal vi kunne tilby kundene alt under samme tak. Vår butikk vil kunne bli kundens eneste stoppested, sier Hage.

Åpningen av Montér Klett markerer kjedens første byggevarehus i regionen. Kombinasjonen med byggevarer, møbler, interiør vil være sterkt rettet mot forbrukerne i regionen.

– Det er første gang Optimera etablerer seg med en forhandler som også driver møbelbutikk. Vi tar vårt slagord «Du får mer hos Montér» et steg lenger, for i denne butikken vil vi kunne tilby alt våre kunder trenger til oppussing eller bygging. Et svært spennende totalkonsept som vi gleder oss til å ta fatt på, sier Anniken Wollan, forhandleransvarlig i Optimera.

Montér Klett åpner dørene torsdag 17. oktober.