Butikkleder Beate Ingebretsen og daglig leder Arne Ree kan ønske velkommen til den butikken til Montér Bryne. Foto: Optimera

Butikkleder Beate Ingebretsen og daglig leder Arne Ree kan ønske velkommen til den butikken til Montér Bryne. Foto: Optimera

Montér Bryne flytter

Montér Bryne er på plass i nye og større lokaler.

Etter ti år har Montér Bryne vokst ut av lokalene og flytter til Myrvegen 7 som har totalt ti mål. Bygnings­massen på 4.000 kvadratmeter er fordelt på 2.500 kvadratmeter med drive-in utebutikk og 1.500 innendørs. Det er etablert egne kjøreveier og lastesoner for vareleveringer.

Daglig leder Arne Ree er stolt av det nye anlegget og trekker spesielt frem satsingen på interiør og maling.

– Vi lager en stor, inspirerende interiør- og malingsavdeling med medarbeidere som har spesiell interesse for og kompetanse på interiør. Avdelingen blir blant Montérs første med et inspirasjonsbord som gjør det lettere å velge farger, produkter og sin egen stil, sier Ree i en pressemelding.

I bakhånd har eieren Optimera et sentrallager og ti regionlagre.

– Selv om vi kjører ut er det veldig viktig med et stort utvalg å plukke fra når kundene besøker byggevarehuset. Vi utvider derfor utvalget kraftig i det nye anlegget. Det skal bli lett å finne og få med seg det meste. Vi vet at mange blir glade for dette, sier regiondirektør Oddgeir Eikeskog i Optimera i meldingen.

Eikeskog forteller at anlegget blir mye mer funksjonelt og effektivt, ikke minst for proffkundene.