Maxbo Proff-direktør Freddy Eriksen (fra venstre), Ina Holdø, salgsdirektør i Backe, Øystein Rud og innkjøpsdirektør i Backe, Mårten Skällenäs. Foto: Maxbo

Maxbo og Backe inngår leverandøravtale

Maxbo Proff tildeles kontrakten som eneleverandør av byggevarer til Backe Gruppen.

Det skriver Maxbo i en pressemelding mandag.

Avtalen mellom Maxbo Proff og Backe Gruppen gjelder for en tre års periode, med opsjon på ytterligere to år, og har en årlig verdi på om lag 100 millioner kroner, heter det i meldingen.

Avtalen omfatter alle Backes 13 entreprenørselskaper med leveranse fra Maxbos åtte proffsentre og supplering fra over 50 varehus som har Maxbo Proff-avdelinger.

Maxbo Proff og Backe har fra før av samarbeidet i fem år.

– Vi er svært glade for å få være med i den videre verdiskapningen hos Backe. Maxbo Proff var en av fem tilbydere, og vi er stolte av å ha nådd til topps, uttaler Maxbo Proff-direktør Freddy Eriksen.

– Vi jobber hele tiden for å sikre god service, kvalitet og leveransedyktighet til våre kunder, og det er gledelig at dette, sammen med konkurransedyktige betingelser har sikret oss et langsiktig og viktig partnerskap med Backe, fortsetter han i pressemeldingen.

– Backe er en av våre viktigste kunder, og vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet, sier salgsdirektør Øystein Rud i Backe.

– Backe satser på egenproduksjon, og da er et stabilt og langsiktig samarbeid med byggevareleverandøren viktig. Det er flere områder vi begge ser på som viktig fremover, blant annet innen ytterligere effektivisering av logistikk-, miljø- og dokumentasjonsløsninger. Vi tenker langsiktig og ønsker å gjøre hverandre gode. Med fem års godt samarbeid bak oss danner det en solid plattform for videre utvikling, supplerer innkjøpsdirektør i Backe, Mårten Skällenäs i pressemeldingen.