Christoffer Aas Clementz, sjef for Byggesystemer i Løvenskiold Handel AS.

Løvenskiold Handel AS inngår avtale om levering av Archicad og ArchiFrame

Løvenskiold Handel AS har inngått en samarbeidsavtale med Graphisoft Norge om levering av BIM-løsningen Archicad og ArchiFrame for digitalisering av hele tegne- og produksjonsprosessen.

Løvenskiold Handel skriver i en pressemelding at de har ambisjon om å vokse og bli en betydelig nasjonal aktør innenfor prefab og elementer med selskapene Maxbo Tekniske Tjenester, Norsk Modul samt i3 Element.

Samarbeidsavtalen som er inngått med Graphisoft Norge gjelder kjøp av programvare, kurs og konsulenttjenester.

- Vi har kommet godt i gang med Archicad og ArchiFrame både hos Maxbo Tekniske tjenester, Norsk Modul og i3 Element. Det lover veldig bra, og jeg tror dette er starten på et langt og godt samarbeid, forteller Christoffer Aas Clementz, sjef for Byggesystemer i Løvenskiold Handel AS.

Løvenskiold Handel AS eier og driver bo- og byggevarekjeden Maxbo, som har over 65 butikker og byggevarehus i Norge.

- Vi er både glade for og stolte over at en ledende og solid aktør som Løvenskiold Handel med samarbeidende selskaper har valgt å gå for vår løsning, etter å ha prøvd ulike konkurrerende BIMløsninger. De siste årene har vi opplevd stor etterspørsel etter kombinasjonen Archicad og ArchiFrame, sier salgs- og markedssjef Kristoffer Sandbu i Graphisoft Norge.