Logicenters har kjøpt dette bygget på 5.900 kvadratmeter i Drøbak. Foto: Logicenters

Logicenters har kjøpt dette bygget på 5.900 kvadratmeter i Drøbak. Foto: Logicenters

Logicenters kjøper logistikkbygg i Drøbak

Logicenters har kjøpt et utleid logistikkbygg på 5.900 kvadratmeter i Drøbak, og har planer om å utvikle eiendommen videre.

Nylig annonserte Logicenters kjøpet av en eiendom på Skytta, like nord for Oslo, som en del av sin norske ekspansjonsstrategi.

– Logicenters fortsetter veksten i Osloregionen og har nå kjøpt en ny logistikkeiendom i Drøbak, skriver selskapet i en pressemelding.

Logicenters nye eiendom i Holterkollveien 3 er på 5.900 kvadratmeter og Logicenters planlegger å videreutvikle eiendommen, både med utvidelse av eksisterende bygg, og utvikling av flere bygg i området.

– Logicenters er svært fornøyde med dette steget i vår norske investeringsstrategi, der Osloregionen er vårt primærfokus. Sørkorridorens nærhet til trafikkflyten fra Sverige er svært viktig for mange leietakere med internasjonale forsyningskjeder, sier Matthias Kettelhoit, CEO iLogicenters, i meldingen.

– Holterkollveien 3 er et bra kjøp for vår strategi i det norske markedet. Dette er en høykvalitetseiendom med en god lokasjon i sørkorridoren. Vi ser høy leietakeretterspørsel for gode eiendommer i regionen, og vi håper at dette blir en av mange flere kjøp i tiden fremover, sier Jørgen Bråten Nordby, investment manager i Logicenters.