Lasse Holst AS rehabiliterer Kråkerøy kirke

Lasse Holst AS skal rehabilitere Kråkerøy kirke i Fredrikstad kommune.

I løpet av 2019 har selskapet arbeidet med flere kirker i området herunder Gamle Glemmen Kirke, Glemmen kirke og Onsøy kirke, skriver selsakpet i en pressemelding.

Prosjektet er omfattende hvor det blant annet skal rives tregulv, understøp og fjernes løse masser. Det vil deretter bli etablert gulvvarme og bli støpt et nytt betonggulv med teglfliser. Gammel maling og sparkel skal fjernes og det skal påføres ny kalkpuss samt male opp silikatmaling. Kirkebenkene og dekor vil bli rehabilitert. Det vil også gjennomføres restaurering av vinduer og dører i kirken.

- Som en lokal håndverksentreprenør er vi stolte over at vi har igjen har fått tilliten fra Fredrikstad kirkelige fellesråd. Dette viser at vi blir ansett som et kvalifisert selskap og at vår kompetanse blir verdsatt av oppdragsgiver, sier daglig leder i Lasse Holst AS, Stian Sollie i pressemeldingen.

Lasse Holst AS er en del av AF Håndverk, som i sin tur består av 14 selskaper innen rehabilitering, antikvarisk rehabilitering og energi.