Lars Næss tar over som styreleder i BMO Entreprenør. Arkivfoto.

Lars Næss ny styreleder i BMO Entreprenør

BMO Entreprenør har styrket organisasjonen med tidligere Icopal-sjef Lars Næss som ny styreleder.

Entreprenøren, som har sitt hovedkontor på Kongsberg, har en solid økonomi.

– Gjennom iherdig pågangsmot og innovativ satsning på både produkter, maskiner og løsninger har de hatt en eventyrlig vekst med resultater langt over bransjens normale nivå, opplyser Lars Næss til Byggeindustrien.

Vil videreutvikle selskapet

BMO Entreprenør har gjennom en årrekke utviklet seg som en av landets ledende aktører innen rehabilitering av viktige sammfunnsårer som broer, kaianlegg og tilsvarende konstruksjoner.

– Jeg gleder meg til å bidra til å videreutvikle selskapet fra dagens «gründerkultur» til en langsiktig kunnskapsbedrift med den styrke og kvalitet som fremtidens marked vil kreve, legger Næss til.

Tar over verv fra eier og gründer

Næss tar over styreledervervet fra eier og gründer Vidar Pettersen. Pettersen er glad for å ha fått den erfarne bransjemannen om bord.

– Som et ledd i å styrke organisasjonen ytterligere er vi meget godt fornøyd med å ha fått på plass Lars Næss som styreleder. Lars er en markedsorientert leder med tung erfaring fra bygg- og anleggsbransjen som nå vil få en sentral rolle i BMO Entreprenør i årene som kommer, kommenterer Pettersen.

I tillegg til det ferske styreleder-vervet i BMO Entreprenør, har den tidligere Icopal-sjefen tilsvarende rolle i NASTA, Fjellhamar Utvikling 1 og 2, Olaf E. Eriksen og Nedre Romerike avløpsselskap.

Han driver også sitt eget selskap, Havfjell AS, og er rådsmedlem i SINTEF Byggforsk.