Lanserer  ny generasjon av Isuzu pick up

Isuzu D-Max lanseres nå i en ny generasjon. Eksteriør og interiør har blitt fornyet, i tillegg kommer den med en helt ny 164 hk Euro-6 motor med lavere forbrukstall, og uten behov for Adblue-tilsetning. 

Isuzu økte salget i fjor med 16 prosent i Norge, og det ble registrert 1.139 nye D-Max i 2016. Totalt har det blitt solgt ca. 7.000 Isuzu D-Max i Norge de siste årene.

– Gjennom ti år i Norge kan vi trygt si at Isuzu leverer kvalitet på høyeste nivå i pick up-verdenen, fabrikken har produsert nyttekjøretøy siden 1922, og det vises gjennom minimalt med reklamasjoner. Vi har gledet oss lenge til å lansere denne modellen, som vi mener selv har den beste totalpakken i markedet om vi ser på utstyr, pris og spesifikasjoner. Mer utstyr, mer effektiv motor i kombinasjon med 6-trinns automat, 3,5 tonn hengervekt, økt nyttelast og ikke minst er prisene svært konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene. Topputstyrt double cab med automatgir koster veil. fra kr 414 900,- inkl mva. Det betyr faktisk at vi har redusert prisen på nye Isuzu, sier salgssjef for Isuzu Norge, Steinar Dokken.

De tilbyr også utstyrsmodellene Magnum, Trooper, ADR og Arctic Trucks.

- Toppmodellen Isuzu Premium leveres med utstyr som 18” alufelger, LED-lys foran og bak, stigtrinn, premium skinnseter og skinn i dørpanel, el. innstilling av førerstol, 8 høyttalere, nøkkelfritt system, bakkestartassistent, hill descent control, 8” touch screen skjerm med DAB+, navigasjon, ryggekamera og bluetooth, norsk tectyl og alarm.

– Vi ser at kjøpsmønsteret for pick up har endret seg de siste årene. Nå er det ikke kun entreprenører og bønder som ønsker Isuzu, vi opplever at stadig flere privatpersoner nå velger pick up når de skal handle ny bil. Årsaken er at komforten og utstyrsnivået har blitt veldig bra, ikke minst får man en svært praktisk og tøff bil sier Dokken.