Viktig kontrakt. Profilteam har signert sin største enkeltkontrakt o skal levere alt av innvendige glassfasader til utbyggingen av Gardermoen (foto: Jørn Hindklev).

Landet 100-millionerskontrakt på Gardermoen

Glass- og fasadeentreprenøren Profilteam har landet den store kontrakten med å levere alt av innvendige glassfasader i utbyggingen av Gardermoen.

Hamar Arbeiderblad melder at selskapet signerte kontrakten forrige torsdag. Kontrakten skal være verdt 100 millioner kroner og innebærer at Hamar-bedriften skal produsere og montere alt av innvendige glassfasader i forbindelse med utbyggingen av Nye Gardermoen.

─ Med denne kontrakten skaper vi trygghet i en lokal industribedrift, sier medeier og markedssjef Tor Bergseng til Hamar Arbeiderblad. I følge avisa skal bedriften produsere og montere glassfasadene i løpet av neste år.

I tillegg til vinduer skal også kontrakten bestå av flere kilometer med rekkverk av glass. Kontrakten er den største enkeltkontrakten Profilteam noensinne har signert. Det er ingen tvil om at den er kjærkommen i krevende tider.

─ Vi merker konkurransesituasjonen på kroppen og opplever stor konkurranse fra konkurrenter som importerer rimelige produkter fra baltiske land. Det er et krevende marked å jobbe i. Da er jeg også ekstra stolt over at vi kan få slike store oppdrag. Det er tross alt ikke mange lokale industribedrifter igjen i dette landet, sier han til Hamar Arbeiderblad.