Martin Asp, administrerende direktør i JM Norge.
Foto: Erik Burås

JM tilbyr angrerett på nye boliger

JM Norge lanserer nå angrerett for boligkjøperne i alle sine boligprosjekter.

I en pressemelding forklarer de at kjøperne i en tidsbegrenset periode tilbys å inngå en kjøpsavtale med forbehold om endelig bekreftelse. Typisk kan angre- eller reservasjonsperioden for kjøper gjelde i tre måneder. De eneste kjøper da må ut med er et reservasjonsgebyr på 10.000 kroner.

Boligutvikleren forteller at de har kjørt lignende kampanjer i både Sverige og Finland, og at kampanjen her til lands vil vare til 1. september.
- Vi ser at det fortsatt er mange interessenter som aktivt henter informasjon, og laster ned prospekter i våre kanaler. Men at det nå er færre som forplikter seg enn tidligere i år, sier administrerende direktør Martin Asp i JM Norge i meldingen.

- Vi håper at angrerett gjør at flere kjøpere gjennomfører hele kjøpsprosessen og at flere til slutt velger å kjøpe en ny bolig, legger han til.

JM Norge har rundt 50 aktive boligprosjekter, eller enkeltstående salgstrinn i prosjekter, som omfattes av ordningen. I tillegg vil nye salgstrinn og boligprosjekter som lanseres i markedet utover vår og forsommeren bli omfattet. Flere hundre boliger med en tidsbegrenset angrerett vil dermed være tilgjengelige for boligkunder.