Edgar Haugskott fra Byggma, Per Ivar Harila fra Byggtorget AS, Oddvar Grønsberg, Reidar Bakke og Frank Rødsand i Byggma (Foto: Herluf Nymoen)

Isola og Byggma tok prisene under Byggtorgets messe

Byggtorgets medlemmer stemmer frem årets stand under messedagene og årets leverandør. I år var det Isola og Byggma som tok hjem prisene. 

Byggtorgets årlige messe er vel i havn. Byggtorget har tradisjon for å markere de beste leverandørene. To priser deles ut. Leverandørene legger mye arbeid i å presentere seg, med flotte stands og gode presentasjoner under messen. Denne gangen ble det en klar seier til Isola i kåringen av årets stand.

Isola er svært tilfreds med å ta hjem denne prisen. Alle som besøker Byggtorgets messe kan stemme på årets stand.

- Byggtorgets priser henger høyt, og vi er stolt over å kunne smykke oss med tittelen årets stand. Samtidig gratulerer vi Byggma med tittelen årets leverandør, og lover de sterk kamp om denne tittelen i årene som kommer, sier markedssjef Per Stavnem i Isola.

Prisen for årets leverandør gikk til Byggma. Her var det svært tett i teten. Til denne prisen er det kun en stemme per medlemsbedrift i Byggtorgetkjeden, og de fleste medlemmene har gjort unna stemmegivningen før de kommer på messa. Kriteriene for årets leverandør er blant annet produktkvalitet, leveringsdyktighet og servicegrad. Det er medlemmene i Byggtorgetkjeden som gjør disse vurderingene.

- Vi er stolte over å motta denne prisen, og skjønner godt at de andre leverandørene misunner oss utnevnelsen. Vi gleder oss allerede til å jobbe videre for å forsvare seieren til neste år. Vi kan love alle Byggtorgets medlemmer at vi skal levere enda bedre på alle vurderingsområdene i året som kommer. Denne plassen skal vi ikke la gå fra oss, sier Oddvar Grønsberg i Byggma.

Per Stavnem Isola AS, Per Ivar Harila Byggtorget AS, Gøran Fykerud, Johnny Andersen og Tord Wulff Larsen fra Isola. (Foto: Herluf Nymoen)