Sigdal med beste stand
Sigdal Kjøkken AS stakk av med Bygg Reis Degs gjeveste pris prisen for beste stand. Kjøkkenprodusenten har lagt ned store ressurser på å lage en delikat stand som virkelig ruver i messeområdet.
Denne artikkelen er over ti år gammel.
Standen kan du finne i hall C (C3-03). I juryens begrunnelse heter det blant annet at standen utmerker seg med flott design den er lekker, enkel, innbydende og i øyefallende. - Standen er unik og nytenkende ved måten produktene de forskjellige kjøkkeninnredningene er presentert. Utstilleren har klart å kombinere gamle og nye produkter på en bra måte, og den skiller seg ut ved de materialer som er valgt til standen spesielt i form av det grønne teppet på gulvet, uttalte kommunikasjonsdirektør Hege Løkke Johannessen i Norges Varemesse, under utdelingen av prisen. Sigdal kjøkken har i tillegg lagt vekt på effektfull belysning som fremstiller produktene på god måte. Standen fremstår som et helhetlig konsept blant annet ved at standens kreative utforming er basert på temaet årstidene. Standen er også lett tilgjengelig for de besøkende, og den er delt inn i soner som en god funksjonalitet både for de besøkende og for betjeningen. Standen er på hele 220 kvadratmeter, og Sigdal har lagt ned mye arbeid for å få den så flott. - Vi er veldig godt fornøyde med å bli valgt ut. Vi har jobbet med dette over lang tid, og brukt mye ressurser på å få en god stand, sier Glenn Andresen, markedssjef i Sigdal Kjøkken AS. De har ikke vært med på messen siden 1989, og syntes det var ekstra hyggelig at de gjorde det så bra i comebacket. Hederlig omtale Disse fikk hederlig omtale: C2-04 Alloc AS * Standen har lekkert og innbydende design * Utstillers budskap kommer veldig klart frem, noe gjør det enkelt for publikum å identifisere produktet. * Standen er strukturert slik at produktene kommer godt frem, og produktene er presentert i et innbydende og lekkert miljø * Standen er lett tilgjengelig for de besøkende, og har ulike møtesoner som fungerer bra både for publikumsflyten og som en god arbeidsplass for betjeningen * Standbetjeningen er profesjonell og har gode kunnskaper om produktet C3-14 Oso Hotwater AS * Flott og fargerik design som gjør at produktene de stiller ut fremstår som spennende * Det kreative utforming er basert på utvikling av varmepumpen, noen som gjør at standen fremstår som et helhetlig konsept. * Standen er innbydende og lett tilgjengelig for de besøkende * Standen er delt inn i ulike møtesoner som gjør at den fungerer bra som salgsarena for betjeningen og som møteplass for de besøkende * Utstilleren har trendy servering, som er en integrert del av interiøret * Standen bærer preg av en bevist utnyttelse av messens mulighet for merkevarebygging og som en integrert del av markedsplanen. * Standbetjeningen er meget servicerettet og imøtekommende Vurderingskriterier beste stand Følgende kriterier ligger til grunn for valg av beste stand: * Den visuelle profilen må være entydig og i samsvar med utstillers eksisterende profilplattform. * Stand designet må være basert på en idé/konsept * Virkemidler på standen i form av tekst, bilder, farger, materialer, stoppeffekter, møtesoner etc. * Man skal enkelt kunne oppfatte budskapet og hvilke produkter utstiller har valgt å stille ut. * Standen må ha god publikumsflyt og fungerer bra for standarbeid, og den må være oversiktlig, ryddig og lett tilgjengelig * Standbetjeningen skal ha relevant kunnskap og ha en vennlig og servicerettet fremtreden, samt en bekledning som enkelt kan identifiseres * Standbetjeningen må kunne arbeide målrettet mot definerte kundesegmenter * Helhetsinntrykk er viktig