Anette Strømberg i Hunton mottok diplom fra Bygg Reis Deg-direktør Gunnar Glavin Nybø som viser at de har messens beste stand.Glade vinnere i Hunton sammen med medlemmer av juryen.De Gausdal-ansatte kunne konstatere at standen deres var blant de tre beste på messen.Nok en gang klarte Norgips å rette oppmerksomheten mot sin stand på Bygg Reis Deg.Korpset ledet an mot beste stand. Foto: Christian AarhusKorpset stoppet ikke før de var fremme hos Hunton. Foto: Christian Aarhus

Hunton vant Beste stand (se video)

Hunton stakk av med prisen for beste stand på Bygg Reis Deg-messen.

- Det er kjempestas å vinne denne prisen i sterk konkurranse med så mange andre stands av høy kvalitet på Bygg Reis Deg, sier marketingsjef Anette Strømberg i Hunton Fiber til Byggeindustrien.

- Vi setter veldig stor pris på denne prisen, siden det har vært et samarbeid på tvers av organisasjonen. Vi har fått formidlet hva vi vil til Norges Varemesse og Bygg Reis Deg, og de har forstått hvem vi er. De har forstått Huntons DNA, legger hun fornøyd til.

Reflekterer merkevaren

Prisen for beste stand deles ut til den standen, som har det beste helhetsinntrykket vurdert ut ifra stand-design, kommunikasjon av budskap, presentasjon og eksponering av produkter og tjenester, stoppeffekt, funksjonalitet og standbetjeningens fremtreden.

«Juryen fremhever vinnerens utforming og materialvalg på standen og måten dette reflekterer merkevaren og produktenes opprinnelse. Her lukter det bærekraft og sagflis i skjønn forening med lyden av fuglekvitter for å sette de besøkende i rett modus. Personalet fremstår imøtekommende og faglig dyktige. De presenterer bedriften og produktet på en god og lettfattelig måte. Standen er godt synlig, innbydende, lett tilgjengelig, har stor kapasitet og gir de ansatte en fin mulighet til en god dialog med kunden», skriver de i sin uttalelse.

Hederlig omtale

I tillegg til Hunton, trakk juryen også frem Gausdal Landhandleri og Norgips som nominerte til prisen, og begge fikk hederlig omtale.

«Juryen fremhever hvordan Gausdal Landhandleri har bygget standen som en innbydende versjon av sin merkevare. Her er det lett å slå seg ned og god stoppeffekt. Personalet er hyggelig og imøtekommende. Bruk av elementer som symboliserer bedriftens fokus på logistikk som konkurransekraft og lokal tilhørighet», skriver de om Gausdal.

Om Norgips, som vant beste stand på forrige Bygg Reis Deg, skriver de:

«Juryen fremhever måten Norgips sin kreativitet som skaper stoppeffekt, deres imøtekommende personale samt integrert digital kommunikasjon for å oppnå spredning i sosiale mediekanaler og økt oppmerksomhet.»

Bygg-TV: Thor Brenne