AF Gruppen kommer inn på tiendeplass, og blir dermed best blant entreprenørene på Universums rangering av ingeniørstudentene.

Her er landets mest populære arbeidsgivere blant ingeniørstudentene

Multiconsult kommer inn på andreplass, og blir dermed best blant rådgiverne, mens AF Gruppen kommer inn på tiendeplass, og blir dermed best blant entreprenørene på Universums rangering av ingeniørstudentene.

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler, og i år har totalt nærmere 15.000 studenter sagt sin mening – hvor 3.719 ingeniørstudenter deltok i undersøkelsen

Blant ingeniørstudentene gjør rådgiverne det sterkt. Multiconsult kommer inn på andreplass, Norconsult på femteplass, mens Sweco inntar sjuendeplass. AF Gruppen kommer først blant entreprenørene - en fremgang på to plasser siden 2018.

Her er ti på topp-listen:
1. Equinor 
2. Multiconsult 
3. Kongsberg Gruppen 
4. Aker Solutions 
5. Norconsult 
6. Hydro 
7. Sweco 
8. Sintef 
9. Forsvaret 
10. AF Gruppen

- Kampen om de beste folka er hardere enn noensinne, og vi er veldig tilfredse med responsen vi mottar fra studentene. Vi er kontinuerlig på jakt etter nysgjerrige medarbeidere som aktivt vil bidra til å løse fremtidens utfordringer, og jobber både med å øke attraktiviteten til bransjen generelt, og AF Gruppen spesielt, sier Bård Frydenlund, konserndirektør HR, Kommunikasjon og Sverige i AF Gruppen, i en pressemelding.

- Som selskap har vi høye ambisjoner om fortsatt lønnsom vekst, og vi trenger derfor å tiltrekke oss de beste talentene. Å bli kåret til den mest attraktive entreprenøren viser at vi er på rett vei, legger Frydenlund til.