Norgeshus Din Bolig AS ble kåret til årets forhandler 2019. Her overrekker ordfører Stein Aam i Ørsta prisen til daglig leder Roar Eiken. Foto: Norgeshus

Her er årets vinnere i Norgeshus

Norgeshus Din Bolig AS ble kåret til årets forhandler 2019 i Norgeshuskjeden. Prisen ble høytidelig overrakt av ordfører Stein Aam i Ørsta.

Under sitt digitale høstmøtet onsdag kåret Norgesgruppen både årets markedsfører, årets prosjekt, årets leverandør, årets lærling og årets forhandler. Her er vinnerne:

Vinner Årets forhandler 2019: Norgeshus Din Bolig - Ørsta

– Din Bolig AS har i en årrekke levert svært gode økonomiske resultater. I 2019 hadde de en omsetningsøkning på 25 prosent og landet på 130 millioner. Å lande et resultat på 16,5 prosent  (21,2 millioner) på en så stor omsetning er sjelden i denne bransjen og vi tar av oss hatten for denne prestasjonen. Totalt ble det igangsatt 50 og solgt 39 boliger i fjor, noe som er en stor økning fra 2018, skriver juryen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vinner Årets prosjekt 2019: Lyngen North, bygd av Norgeshus Birkelund Sagbruk - Sørkjosen

– På Spåkenes ved Lyngenfjorden har NH Birkelund Sagbruk bygd Servicebygget til feriesenteret Lyngen North som blant annet tilbyr overnatting i spektakulære glassigloer. De bratte omkringliggende fjellene har vært en stor del av inspirasjonen til utføringen av bygget, som består av flere klosser som ser ut som fjell og er bundet sammen med ganger. De store glassflatene åpner opp for en fantastisk utsikt både mot naturen, men også for å nyte synet av nordlyset. Interiøret er gjennomgående mørkt for å fremheve utsikten, skriver juryen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vinner Årets lærling i Norgeshus 2019: Jan Hermann Eriksrød, Norgeshus Mesto - Skien

– Jan Hermann liker presisjon og har øyne for detaljer. Han er opptatt av kvalitet i alle ledd i jobben han gjør. Han er smilende og blid, og får folk til å føle seg vell i sitt selskap. Han er ydmyk og har stor respekt for andre med erfaring, men er samtidig ikke redd for å bidra med sitt det han kan. Når du ikke finner han på jobb, er han gjerne på snøskutertur på eller på ski ned bratte fjellsider i puddersnø. Juryen mener at han fyller Norgeshus sin verdi om å være «romslig» ekstra godt, skriver juryen.

Vinner Årets markedsfører 2019: Norgeshus Jos-Bygg - Dal

– Har flere store prosjekter gående og er dyktig på å holde disse varme med en klar og tydelig markedsplan. Bruker markedsavdelingen i alle ledd i markedsføringen. Er godt synlige i lokalmiljøet på Dal som sponsor inn mot ulike arrangementer. Er fremoverlent og våger å ta sjanser, noe som har resultert i mye redaksjonell omtale i både lokal og nasjonal presse hvor han representerer Norgeshus på en god måte, skriver juryen.

Vinner Årets GPTW-forhandler 2019: Norgeshus Berntsen Byggservice - Kvaløya

– Snittet i de 5 kategoriene: «Troverdighet», «Respekt», «Rettferdighet», «Stolthet» og «Fellesskap» hos Norgeshus Berntsen Byggeservice AS er på 99,93% og det er utrolig nok opp fra fjorårets imponerende svar. Alle ansatte svarer positivt på påstanden «Alt tatt i betraktning mener jeg dette er et flott sted å arbeide», skriver juryen.