Arkitekt: SJ arkitekter

HENT bygger på Skøyen

HENT har signert en avtale med FRAM eiendom om riving av eksisterende bebyggelse og oppføring av et nytt kontorbygg i Hoffsveien 17 på Skøyen i Oslo.

Prosjektet er sentralt plassert, med kort avstand til en rekke transportalternativer.

- Det foreligger store planer på både bolig- og næringssiden for denne delen av Skøyen, og vi tror Hoff x med sine arkitektoniske og miljøriktige kvaliteter vil utgjøre et flott bidrag til bydelen. Vi gleder oss til å samarbeide med HENT sine dyktige medarbeidere og er overbevist om at de vil løse oppgaven på en utmerket måte, sier Marianne Tvenge i Fram Eiendom i en pressemelding.

Prosjektet skal utføres som en totalentreprise, med et totalt areal på cirka 8.000 kvadratmeter.

Bygget vil inneholde næringsarealer på gateplan, og kontorer i etasje 2-4. Kjeller vil inneholde parkering, garderober og tekniske arealer.

I kjeller vil det også bli installert et automatisk parkeringssystem for best mulig utnyttelse av plassen i kjeller.

Grunnarbeider vil starte etter påske, og planlagt ferdigstillelse er i september 2018.

Bygget skal få en BREEAM very good klassifisering. Arkitekt er SJ arkitekter og rådgiver er Norconsult AS.

Fasader utføres med store vindusfelter og lys tegl. Innvendig legges det opp til en fleksibel løsning slik at arealer enkelt kan tilpasses en eller flere leietakere, og det kan både bygges cellekontor og åpent landskap. På tak vil det bli anlagt en takterrasse med god utsikt.

-Vi har jobbet tett sammen med FRAM Eiendom og Aase Byggeadministrasjon siden nyttår med videreutvikling av prosjektet, og ser nå fram til å sette i gang med bygging, sier Øyvind Kvarme, markedssjef i HENT.