Roar Munkhaugen, administrerende direktør i Heimdal Bolig. Foto: Heimdal Bolig
Roar Munkhaugen, administrerende direktør i Heimdal Bolig. Foto: Heimdal Bolig

Heimdal Bolig solgte boliger for 1,4 milliarder

Heimdal Bolig solgte 315 boliger til en verdi av 1,4 milliarder kroner i 2021.

Heimdal Bolig representerer med dette en markedsandel på cirka 20 prosent av nye boliger i Trondheim. Dermed er de byens største boligbygger også i 2021, skriver selskapet i en pressemelding.

Heimdal Bolig hadde 621 boliger til en verdi av 2,7 milliarder kroner i produksjon ved årsskiftet. 93 prosent av disse boligene var solgt. Selskapet hadde ved årsskiftet kun en ferdigstilt usolgt bolig.

Selskapet hadde i tillegg et studentprosjekt med 490 senger i produksjon ved årsskiftet. Dette prosjektet er solgt og skal overleveres medio 2022.

– Ordrereserven for produksjon av regulære boliger og studentboliger ved inngangen til 2022 anses derfor som svært tilfredsstillende, heter det i pressemeldingen.

I 2022 planlegger Heimdal Bolig en rekke nye prosjekter for salg.

– Det vil komme cirka 400 boliger fra oss ut på markedet i 2022 fordelt på de fleste bydeler i Trondheim, skriver selskapet.

Heimdal Bolig har i dag over 3.200 boliger under utvikling, som de ønsker å bygge ut i løpet av en tiårsperiode. Sammen med partnere er de også engasjert i Brøset eiendommen og utbygging av EC Dahls bryggeri som er større byutviklingsprosjekter Trondheim.