Heat Supply har nylig signert importavtaler med tyske Hürner.

Heat Supply satser på plastindustrien, VVS- og VA-bransjen

På kort tid har det lille selskapet Heat Supply AS i Drammen gjort seg bemerket blant annet innen taktekkerbransjen. Nå satser de inn mot plastindustrien, VVS- og VA-markedet.

– Det startet med overtagelse av et sovende importagentur på gassbrennere, bituménkokere og relatert verktøy fra italienske Calloni S.r.l. Tilbakemeldingene fra kundene var positive, og snart dukket spørsmålene opp om andre typer produkter innen feltet varmt arbeid. Det europeiske markedet ble sondert, og ikke lenge etter ble importavtale på varmluftsverktøy og prosessvarmeteknologi fra tyske Herz signert, heter det i en melding fra selskapet. De er også forhandler av Milwaukee Tools.

– I stedet for å jobbe med utvidelse av forhandlernett rundt om i landet, ble kjedeavtaler prioritert. Takringen, Mataki-Members, Protan Entreprenør og Takkjøp-kjeden har signert foreløpig, sier daglig leder i Heat Supply, Pål H. Rosenvinge, i meldingen. Han peker på at flere tilsvarende avtaler er under forhandlinger.

– Men alt går litt tregere i disse Covid-19-tider, og det er ikke slik at jobben er gjort med en avtale. Det er nå jobben begynner, sier han.

Siden leverandøren Herz også produserer ekstrudere og utstyr for vakuumtesting, og at de har mottatt henvendelser fra aktører innen plastindustrien, VVS- og VA-bransjen, ble det naturlig å søke økt kunnskap og utvide i den retningen.

– Vi vet hva vi vil og hvor vi vil. Vi har nylig signert importavtaler med tyske Hürner som leverer høykvalitetsmaskiner innen elektromuffesveising og speilsveising, og tyske Perkeo innen plastkrymping, loddeutstyr og rekvisita. I tillegg har vi nå en forhandleravtale på pumper fra anerkjente Sulzer. Vi har bevisst fokusert på leverandører fra Tyskland, Østerrike, Sveits og Italia. Det handler om kvalitet i alle ledd, sier Rosenvinge. Han er storfornøyd med de nye leverandøravtalene og gleder seg til landet åpner opp for kundebesøk igjen.