Troels Hansen. Foto: Marco Panseri
Troels Hansen. Foto: Marco Panseri

Hansen ny Logiq-direktør

Styret i Logiq AS har utpekt Troels Hansen som ny administrerende direktør.

Hansen kommer fra stillingen som CEO for Logiq Sweden AB. Logiq AS nåværende CEO, Knut Rosness, går av med pensjon. Han tiltrer stillingen 1.juni 2021, skriver Logiq i en pressemelding.

- Styret er glad for å kunne presentere Troels Hansen som ny CEO. Som sjef for Logiq sin svenske virksomhethar han fått vist sine evner og skapt gode resultaterfor selskapet. Han er en sterk representant for Logiq sin kultur av entreprenørskapog kundefokus, og har de lederegenskapersom skal til for å videreutvikle Logiq i en ekspansiv periode i selskapets historie, sier Anders Idebøen, styreleder i Logiq i meldingen.

- Styret vill också benytte anledningen til å takke Knut Rosnessfor hans gode arbeid som CEO gjennom de siste 8 år i Logiq. Knut vil ha en overgangsperiode for å bistå Troels fram til 31. juli, fortsetter  Idebøen.

Hansen har 15 års erfaring som lederfra både mellomstore og store selskaper og internasjonal konsern. Han har over 10 års ledererfaring med forretningsutvikling i det nordiske EDI-markedetog med produktinformasjon.

- Jeg er stolt og motivert for å få tillitsom CEOi Logiq. Jeg har vært en del av Logiqs fantastiske utvikling de siste fire årene, og ser fram til å lede videreutviklingen avselskapet og fortsette ekspansjonen sammen med våre medarbeidere, kunder og eiere, sier Troels Hansen i meldingen.

Han kommer også til å beholde posisjonen som CEO forLogiq Sweden AB og for forretningsområdet Finfo.