Øyvind Hagen får ansvaret for den nye Bravida Norge-divisjonen Østlandet. Foto: Bravida

Han skal lede Bravida på Østlandet

Øyvind Hagen blir leder for Bravida på Østlandet.

Det skriver Bravida i en pressemelding torsdag.

Hagen blir en av to divisjonsdirektører i Bravida Norge, og skal lede 1.600 medarbeidere i sin nye stilling. Han kommer fra stillingen som regionsdirektør i Bravida.

– Øyvind har tatt stadig større ansvar i Bravida og levert svært gode resultater. Jeg er glad for at han nå tar oppgaven med å lede en av våre to divisjoner. Han vil få ansvaret for å utvikle en enda sterkere divisjon for selskapet på Østlandet, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke.

Bravida Norge har, ifølge pressemeldingen, økt omsetningen med to milliarder kroner de siste fem årene, og har nå mer enn 3.000 medarbeidere totalt.

– Vi har hatt en stor vekst de siste årene og utvidet tjenestespekteret vårt. Nå gjennomfører vi en organisasjonsendring, som skal gi oss ytterligere vekst i årene fremover. Øyvind får ansvaret for fem regioner med totalt 41 avdelinger. Det gjør at vi både kan øke takten på organisk vekst og oppkjøp, sier Bakke i meldingen.

Divisjon Østlandet er den største av to Bravida Norge-divisjoner, og består av Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, samt Innlandet.