Kristen Vollestad er ansatt som ny leder for Risk Management i NCC Building Nordics. Foto: NCC
Kristen Vollestad er ansatt som ny leder for Risk Management i NCC Building Nordics. Foto: NCC

Han er ny sjef for risikostyring i NCC Building Nordics

Kristen Vollestad er ansatt som ny leder for Risk Management i forretningsområdet NCC Building Nordics.

Det skriver NCC i en pressemelding onsdag.

Stillingen som Risk Management-leder i NCC Building Nordics innebærer et overordnet ansvar for risikostyring og koordinering av øvrige ressurser for risikostyring i divisjonene i Finland, Danmark og Norge.

– Jeg setter stor pris på å kunne ønske Kristen velkommen i vårt team. Med hans omfattende erfaring fra risikostyring i både vår bransje og offshore-industrien er jeg trygg på at han vil bidra med verdifull innsikt, sier Catarina Molén-Runnäs, leder av NCC Building Nordics, i pressemeldingen.

Kristen Vollestad er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen maskinteknikk og prosjektledelse. Han kommer fra stillingen som leder for risikostyring i Skanska Norge, og har tidligere hatt tilsvarende stillinger i Kværner Engineering og Aker Solutions, heter det videre i meldingen.

– Byggebransjen er sentral og viktig, og NCC tar fatt på en spennende fase med sin nye strategiske retning der det å realisere komplekse prosjekter i nært samarbeid med våre kunder er sentralt. Jeg ser frem til å bidra til at våre virksomheter i Danmark, Finland og Norge når sine mål, sier Kristen Vollestad.

Vollestad startet i NCC 1. juni, og han vil være en del av ledergruppen i forretningsområdet NCC Building Nordics.