Jan Øyvind Fjell-Olsen er ny leder for region Sør i Sweco. Foto: Sweco
Jan Øyvind Fjell-Olsen er ny leder for region Sør i Sweco. Foto: Sweco

Han er ny regionleder for Sweco Sør

Jan Øyvind Fjell-Olsen har blitt utnevnt som leder for region Sør i Sweco.

Det skriver Sweco i en pressemelding onsdag.

– Jeg er meget fornøyd med utnevnelsen av Jan Øyvind til rollen som regionleder for Sweco Sør. Jeg har vært opptatt av å få på plass en regionleder som er offensiv og som står trygt i Sweco-kulturen. Vi har et sterkt lag i region Sør. Jeg har tro på at Jan Øyvind er en regionleder som sammen med medarbeiderne kan forsterke Sweco som den mest etterspurte rådgiveren i regionen, sier divisjonsdirektør Tor Helge Indrebø i pressemeldingen.

Fjell-Olsen har en bachelor i konstruksjonsteknikk fra Universitetet i Agder og har gjennomført lederprogrammet Accelerate ved NHH Solstrand. Han har vært leder for tre forskjellige enheter i regionen. Han har siden 15. mai vært konstituert regionleder.

– Jeg er takknemlig og stolt over nå å få lede en sterk region med så mange flotte medarbeidere i tiden fremover. Vi skal bygge lag, sikre Swecos posisjon i markedet og levere etterspurt kompetanse som er relevant for våre kunder. Jeg gleder meg til fortsettelsen og ser med begeistring frem til å lede videreutviklingen av region sør. Med snart 100 dyktige medarbeidere innenfor prosjektadministrasjon, vannkraft, industri, bygg, tekniske fag og infrastruktur i Kristiansand, Mandal og Grimstad, har vi solide muligheter til å øke markedsandeler og utvikle nye markedsområder, sier Fjell-Olsen.

Fjell-Olsen overtar etter tidligere regionleder Øystein Østerhus, som etter å ha ledet Sweco Sør i nærmere 20 år, går over i ny stilling som prosjektdirektør med prosjektledelse for to store industriprosjekter.