Han er ny regionleder for Byggmakker Midt-Norge

Frode Nordgaard er ansatt som regionleder for den nye regionen Byggmakker Midt-Norge. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Steinkjerbygg.

Frode Nordgaard er ny regionleder for Byggmakker Midt-Norge. Foto: Byggmakker
Frode Nordgaard er ny regionleder for Byggmakker Midt-Norge. Foto: Byggmakker

Det skriver Byggmakker i en pressemelding tirsdag.

– Midt-Norge er en svært sentral region for Byggmakker, og vi er meget glade for å ha Nordgaard med på laget som leder. Han har solid bransjeerfaring og sterke strategiske ferdigheter. I tillegg har han lang ledererfaring og stor kjennskap til endringsledelse, noe som blir viktig når vi skal videreutvikle satsingen i regionen, sier Kjell Vidar Dokken, direktør for Byggmakker Norge.

Region Midt-Norge i Byggmakker består i dag av 14 varehus, logistikkenheter og et eget regionalt proffsalgsapparat. Den strekker seg fra Tynset i sør til Steinkjer i nord, inkludert tre varehus på Fosen. Frode Nordgaard overtar etter Geir Oksavik, som går over til en ny stilling utenfor konsernet, skriver Byggmakker.

– Dette var bare en jobb jeg ikke kunne si nei til. Byggmakker har en ledende posisjon i Midt-Norge, og jeg ser frem til å bruke min entusiasme og kompetanse til å videreføre den sterke posisjonen Byggmakker har innenfor den profesjonelle delen av markedet, som snekkere og entreprenører, sier Frode Nordgaard i pressemeldingen.

Nordgaard begynner i stillingen i januar 2024.