Håvard Tjore. Foto: Skanska Norge
Håvard Tjore. Foto: Skanska Norge

Han er ny regiondirektør i Skanska

Håvard Tjore tiltrådte rollen som ny regiondirektør for Skanskas byggevirksomhet på Vestlandet 1. september.

Det skriver Skanska Norge i en pressemelding mandag.

– Det er med stolt optimisme jeg nå har gått inn i stillingen som regiondirektør i Skanskas byggevirksomhet på Vestlandet. Med så mange dyktige medarbeidere i regionen og en tydelig strategi som er satt for perioden fremover, er jeg overbevist om at vi skal få til et positivt løft sammen. Å kunne bli med på laget og jobbe for økt verdiskaping, styrket kompetanse og ikke minst å få ta del i reisen mot en grønnere byggebransje, er motiverende. Jeg ser frem til en veldig spennende tid fremover, sier Tjore i pressemeldingen.

Tjore tar over for Jørgen Fjelstad, som har vært konstituert som regiondirektør i påvente av en varig erstatter. Den nye regiondirektøren har ti års bakgrunn i Skanska, og returnerer nå til entreprenørkonsernet etter å ha jobbet i OBOS og Peab.

– Jeg er stolt over ansettelsen og av å få Tjore med på laget. Hans bakgrunn i Skanska, samt motivasjon og iver til å drive regionen videre, har overbevist oss om at han vil kunne bidra til et positivt løft, sier Tor Arne Midtskogen, konserndirektør for Bygg i Skanska, i pressemeldingen.