Svein Ola Lunde tar over ansvaret for HMSK hos den tekniske totalentreprenøren Caverion etter Neda Maria Kaizumi. Foto: Caverion
Svein Ola Lunde tar over ansvaret for HMSK hos den tekniske totalentreprenøren Caverion etter Neda Maria Kaizumi. Foto: Caverion

Han er ny HMSK-sjef i Caverion

Svein Ola Lunde tar over ansvaret for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet som ny HMSK-sjef i Caverion Norge fra 1. desember.

Det skriver Caverion i en pressemelding mandag.

Lunde har arbeidet i den tekniske totalentreprenøren Caverion i seks år, og startet som servicetekniker i Sogndal før han ble hovedverneombud i slutten av 2016. Fra 2021 har han arbeidet som HSEQ-manager, og har, ifølge pressemeldingen, opparbeidet seg mye kompetanse innenfor området.

– Jeg har vært heldig å få jobbe sammen med et sterkt faglig team under en svært kompetent leder: Neda Maria Kaizumi. Vårt mål er å fortsette arbeidet som pådriver for sikkerhetskulturen i selskapet og styre mot vår nullvisjon for arbeidsrelaterte skader. Vi ser at ledere i selskapet jevnt over har høy oppmerksomhet rundt dette, men vi kan alltid bli bedre, sier Lunde i meldingen.

Etter seks år som HMSK-sjef i Caverion og som sjef for Caverions helse- og sikkerhetsgruppe, har Neda Maria Kaizumi valgt å takke ja til stillingen som visepresident med ansvar for kvalitet i Scatec fra 1. januar 2022.

– Neda har gjort en formidabel jobb i Caverion Norge og i konsernet. Hennes engasjement og innsats går langt ut over det stillingen krever, og hun vil bli savnet, kommenterer HR-direktør Anne Sødem.