Ole Bjørnar Lunde tar over som ny daglig leder i Feiring Asfalt. Foto: Feiring
Ole Bjørnar Lunde tar over som ny daglig leder i Feiring Asfalt. Foto: Feiring

Han er ny daglig leder i Feiring Asfalt

Ole Bjørnar Lunde tar over som ny daglig leder i Feiring Asfalt etter fire år som driftsleder. Karianne Evjen går inn i rollen som ny driftsleder i selskapet.

Det skriver Feiring i en pressemelding fredag.

– Dette er en veldig spennende utfordring som jeg gleder meg stort til. Vi er midt i en spennende tid med store miljøutfordringer og jeg ser virkelig frem til å bidra til at Feiring Asfalt jobber smartere, knekker de gode kodene og går i en grønnere retning, sier Ole Bjørnar Lunde i meldingen.

– Vi er strålende fornøyde med at Ole Bjørnar har sagt ja til å ta på seg den rollen. Ole Bjørnar kjenner Feiring Asfalt godt etter mange år som driftsleder, der han har jobbet tett opp mot både Robert og gjengen i produksjon. Han har en unik og god forståelse for alle prosesser hos Feiring Asfalt, fra produksjon til salg og økonomi, og vi er på bakgrunn av dette trygge på at han er godt rustet til å fortsette det fantastiske arbeidet som er blitt lagt ned over mange år, kommenterer fungerende konsernsjef Knut Harald Ollendorff i Feiring.

Lunde har over ti års arbeidserfaring i bygg og anlegg, og har, ifølge pressemeldingen, nesten 20 år med erfaring innen organisasjonsutvikling, blant annet fra bistandsbransjen. De siste fire årene har han vært driftsleder i Feiring Asfalt.

Ole Bjørnar Lunde og driftsleder Karianne Evjen i Feiring Asfalt. Foto: Feiring
Ole Bjørnar Lunde og driftsleder Karianne Evjen i Feiring Asfalt. Foto: Feiring

Karianne Evjen nå over som ny driftsleder. Hun har jobbet for Feiring i fem år som prosessoperatør og maskinfører.

– Dette er en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg trives så godt i Feiring Asfalt sammen med den dyktige gjengen som er her. Vi går inn i en spennende tid, med både store muligheter og noen utfordringer. Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig inn i jobben og bidra til å videreutvikle driften av selskapet, sier Evjen i pressemeldingen.