Henrik Graarud. Foto: SiO
Henrik Graarud. Foto: SiO

Han er ansatt som boligdirektør hos SiO

Studentsamskipnaden SiO har ansatt Henrik Graarud som ny boligdirektør. Han starter i SiO 1. juni.

Graarud (35) kommer til SiO fra stillingen som regiondirektør i eiendom for Øst- og Vest-Norge i ISS Facility Services. Tidligere har han ledet flere områder i samme selskap innen både renhold, catering og supporttjenester. Han har også erfaring fra IT- og eventbransjen.

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske Henrik velkommen til SiO. Med sin ledererfaring fra eiendom og større, komplekse organisasjoner, samt pågangsmot og strategiske evner mener vi han er svært egnet som leder for SiOs boligtilbud. Han vil utgjøre en viktig ressurs i arbeidet vårt med å gi norske og internasjonale studenter et godt hjem i studietiden, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO, i en pressemelding.

– Graarud vil lede arbeidet med å utvikle og forbedre SiOs boligtilbud til studenter, samt sikre effektiv drift og service av SiOs over 9.000 hybler og leiligheter i Osloområdet, heter det i meldingen.

Graarud har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven som boligdirektør i SiO. Jeg er imponert over hva organisasjonen har fått til så langt, og ikke minst evnen til teknologisk omstilling samt det store fokuset på bærekraft. SiO spiller en viktig samfunnsrolle i Norge, og jeg gleder meg til å kunne bidra til å tilrettelegge de beste løsningene for dagens og fremtidens studenter, sier Graarud i meldingen.