Han blir ny regionleder for Sweco Vestfold Telemark

Jan Rune Sigurdsen blir ny leder for Sweco Vestfold Telemark.

- Jeg er meget fornøyd med utnevnelsen av Jan Rune til rollen som regionleder for Sweco Vestfold Telemark. Sweco har et solid fotfeste i regionen og vi har et sterkt lag som nærmer seg 150 medarbeidere. Jeg har stor tro på at Jan Rune sammen med ledergruppen og alle medarbeiderne kan forsterke Sweco som den mest etterspurte rådgiveren i regionen, sier divisjonsdirektør Tor Helge Indrebø i en pressemelding.

Sigurdsen har en bachelor i bygg og anlegg fra høyskolen i Telemark, og har hatt flere lederstillinger før han kom til Sweco. De siste fem årene har han vært leder for Prosjektadministrasjon i Porsgrunn. Han har vært konstituert regionleder siden 1. juni.

- Jeg er takknemlig og stolt over å få lede en sterk region med så mange flotte medarbeidere. Vi skal fortsette å bygge et sterkt å bygge lag, sikre Swecos posisjon i markedet og fortsette å levere etterspurt kompetanse som er relevant for våre eksisterende og våre kommende kunder. Jeg gleder meg til fortsettelsen og ser frem til videreutviklingen av region Vestfold Telemark, sier Sigurdsen i samme melding

.