Illustrasjonsfoto: Haki

Haki kjøper britiske Span Access Solutions

Haki, et selskap i det børsnoterte Malmøkonsernet Midway Holding, har kjøpt samtlige aksjer i det britiske selskapet Span Access Solutions.

- Span Access utfyller Haki på en utmerket måte med løsninger for sikkert arbeid i komplekse miljøer. De siste to årene har Span Access hatt en gjennomsnittlig årlig omsetning på 45 millioner kroner, skriver Haki i en pressemelding.

- Det er svært gledelig at vi nå er i gang med oppkjøp for å forbedre og utvide Hakis virksomhet. Vi har allerede et etablert samarbeide med Span Access, og deres visjon og produkter komplementerer Hakis produktportefølje på en utmerket måte, sier daglig leder i Haki, Thomas Schüller.

- Oppkjøpet gjør at Haki vil kunne tilby bedre og mer komplette løsninger innenfor bygg, industri og infrastruktur, både når det gjelder produkter, service og support. Oppkjøpet gir også mulighet for økt organisk vekst samt tydeligere fokus på innovasjon og produktutvikling, heter det i meldingen fra selskapet.

Span Access har elleve ansatte og er først og fremst aktive i Storbritannina med hovedkontor i Skottland.

- De neste månedene vil vi fokusere på å integrere Span Access i Haki. Samtidig som vi fortsetter søke etter strategiske oppkjøp for ytterligere å styrke og utvide tilbudet til kundene våre, sier Thomas Schüller.