Nå kommer høststormene

De første høststormene er kommet. Ja, selv Østlandet har fått unngjelde. En rekke trær har falt ned - og det er opplagt gjort mye skade i mange hager rundt om.

Vi får bare håpe at man har berget inn sine hagemøbler og ellers sikret sine vekster. Ellers har vi sett at veldig mange har vært opptatt med å rydde i hagene sine den senere tid. Mange har kjørt lass på lass med hageavfall til nærmeste mottaksstasjon. Det er ikke alle som har plass til en egen stor kompostbinge i sin egen hage.

Det er tydelig at 2008 har vært en meget god vekstsesong. Mange steder har det grodd igjen. Dersom ikke dette blir tatt, vil man til slutt få et helt uoversiktelig villniss.

I de siste årene er det mange som har anskaffet seg mer varmekjære blomster og planter. Det er viktig at disse kommer i hus eller blir dekket skikkelig til om man skal få ny glede av dem til våren igjen. Ellers håper vi at mange har fått satt løken i jorda. Det er alltid spennende å se hva som vokser frem når varmen kommer og sola igjen stiger på himmelen om noen måneder.

Ellers vil vi oppdatere hage.no utover hele høsten og vinteren. Er det noen som har interessante historier - så send oss en melding. Spørsmålene til vår hageekspert Marit strømmer fortsatt inn. Alle kan lære litt av å lese hennes svar.

Vi har fått mange bilder fra hager rundt om. Vi er fortsatt interessert i bringe lesernes bilder videre. Send meldinger og bilder til php@bygg.no

Ha en fin høst!