Eventhager

På Hagemessen vil du finne Eventhager basert på hvert sitt tema.

Trenger du ideer og inspirasjon til hagen din, bør du stikke en tur innom disse.

Japansk hagekunst
Grunnleggende og universielle prinsipper for estetikk, som også gjelder i foto, billedkunst og skulptur, så vel som i god design og arkitektur er essensielt i denne visningshagen. Japan, som har over 1000 års tradisjon med denne kunstformen, har utviklet et minimalistisk og kraftfullt formspråk der prinsippet ”Less is more” står sentralt.

Krydderhagen
Krydderhagen har, samtidig med den praktiske bruken av krydderene, også en prydverdi. Hagen kan fungere i hvilken som helst privat for- eller bakhage. For å skape tydelige rom har vi valgt å bygge skjermvegger. Utformingen av disse er rustikke og nordiske med en kledning av spon. En pergola skjærer gjennom hele hagen hvor man kan gå eller sitte i sval skygge. Pergolaen er også et utmerket grep for å forbinde ulike deler av hagen eller mellom bygninger.

Nytelseshagen
Norsk hagedesign er i stadig utvikling og norske forbrukere er i økende grad med på å utforme egne uteanlegg. Denne hagen er ment som et mini-uteanlegg som gjenspeiler hvordan et utdrag fra en hage ser ut i 2008. Her er det mange små detaljer som har blitt utviklet gjennom mange år med egenprosjektering og kommunikasjon med våre kunder og
oppdragsgivere.

Krukker i hagen - Hagen i krukker
Krukkegården har laget en todelt hage i format 10x10m. Den ene delen fokuserer det mer tradisjonelle hageområdet, mens den andre tar for seg terrasseløsninger.

Tanken er rettet mot det som ofte skjer i dag - generasjonsskifte. De unge overtar huset og hagen mens den voksne generasjonen gjerne vil ha det lettvint og bytter hus med en terrasseleilighet. Kanskje med en stor terasse hvor de gjerne vil gjenskape litt hagemiljø, men som skal være lettstelt og lite vedlikehold. Terrassedelen blir den oversiktlige, nesten enkle, men også spennende delen. Hagen blir frodig med mange hjørner. Felles for begge blir allikevel bruk av krukker.

Uterommet rundt hagene
Asak Miljøstein hjelper oss å lage en vakker ramme rundt Eventhagene. Produktene spenner over et vidt spekter av belegningsstein, heller, kantstein, murer og tilbehør i form av utebelysning, overflatedrenering, settesand, fugesand og annet tilbehør for en totalløsning av ditt uterom. Målet har vi felles med våre kunder – et gårdsrom til glede for alle.

Asak Miljøstein setter en ekstra spiss på det fantastiske eventhage-området på messen.