Hagehansker som beskytter

Har du kjent tornebuskens sinte "klør" mot huden når du planter? Da har du glemt å beskytte hendene dine. 

Jordans hagehanske beskytter i tillegg gir den deg et Supergrep. Så nå kan du kose deg med hagearbeidet, uten å få risp og sår.

- Det er viktig å beskytte hendene når man jobber med væsker og andre produkter som kan gi slitasje på huden, sier Morten Berntsen i Teknologisk Institutt. Men det aller viktigste er å bruke rett beskyttelse, altså hansker, til riktig arbeid, fortsetter han. Hvis man ikke gjør det er vitsen med hanskebruken borte, avslutter Berntsen.

Fler og fler bruker hansker når de arbeider i hagen. Men mange må kanskje skifte hansker i løpet av arbeidsøkten fordi de blir våte og fulle av møkk. Med Jordans Supergrep kan du jobbe lenger uten å måtte bytte.

- Hansken har et beskyttende nitrilbelgg i grepsområdet. Belegget gir hendene ekstra beskyttelse og gjør så vann og møkk preller av hansken, i stedet for å gå inn i hansken. Derfor holder de seg lenger enn andre hansker, sier produktsjef Marianne Grøtte i Jordan.

Kvaliteten består forøvrig av strikket nylonsvev, som gjør at huden får puste og ikke blir klam. Hanskens tynne kvalitet gjør at den er behagelig å ha på seg og det er lettere å utføre presisjonsarbeid.

Nitril inneholder ikke lateks og er ekstra kjemikaliebestandig. Hanskene tåler derfor lut, syre, olje og løsemidler i grepsområdene. Nitrilens overflate er sklisikker og gir et meget godt grep.

SuperGrip leveres i to størrelser, medium og stor/ekstra stor.