Daglig leder Espen Jensen og styreleder Lars Hæhre (innfelt) i Craneway er godt fornøyde med avtalen.

Hæhre & Isachsen Gruppen blir hovedeier i Craneway - kjøper ut Mikkelsen

Hæhre & Isachsen Gruppen blir nå hovedeier i Craneway etter oppkjøp av eierandelen til Mikkelsen AS.

Craneway har bygget seg opp til å bli større aktør innenfor utleie og salg av tårnkraner i Norge, og siden etableringen i 2015 styrer de nå mot en omsetning på 80 millioner kroner i 2020. Hæhre & Isachsen Gruppen (HI-Gruppen) som siden starten har eid 40 prosent av Craneway har nå inngått avtale om kjøp av eierandelen til Mikkelsen AS, og vil med dette kontrollere 80 prosent av selskapet. Styreleder i Craneway, Lars Hæhre, som har representert HI-Gruppen i oppkjøpet, forteller at han er svært fornøyd med avtalen.

– Vi har samarbeidet godt med Mikkelsen i fem år og begge parter er enige om veien videre. For HI-Gruppen er det naturlig å satse videre med Craneway og vi ser frem til å styrke vår markedsposisjon ytterligere. De ansatte i Craneway innehar høy kompetanse og selskapets daglig leder Espen Jensen har sammen med salgssjef og grunder Jan Ståle Døhl ledet og utviklet Craneway på imponerende vis de siste årene, sier Lars Hæhre.

Daglig leder Espen Jensen som har ledet Craneway siden 2018 oppfatter oppkjøpet som et tydelig og positivt signal til markedet, og ikke minst for de ansatte i selskapet.

– HI-Gruppen viser med dette at de ønsker å satse videre, og det styrker oss ytterligere i troen på fremtiden. Å ha en hovedeier som er villig til å investere for videre vekst er svært positive nyheter. Det er mange spennende ting på gang og vi skal yte full innsats videre, påpeker Jensen