Hæhre-ansatt døde etter arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom fredag 3. januar på et anleggsområde i Vestby i Viken fylkeskommune.

Bygdeposten var først ute med å skrive om saken, som er fulgt opp av Vestby Avis torsdag denne uken. Avsnittsleder i økomiljø i Øst politidistrikt, Monica Bjørk Eriksen, sier til Vestby Avis at de etterforsker dødsfallet.

Konsernsjef Svein Hov Skjelle i Hæhre & Isachsen Gruppen bekrefter til Byggeindustrien at det har vært en arbeidsulykke på deres anlegg på Vestby Næringspark Øst, men at man ennå ikke vet om den omkomne døde i ulykken eller som en følge av ulykken.

– Det har vært en arbeidsulykke, og en av våre medarbeidere er omkommet. Sikkerhet er alltid vår første prioritet, og vi har et mål om at alle medarbeidere skal komme trygt hjem hver dag. Nå er vi opptatte av å ivareta de pårørende og de som jobber på prosjektet. Vi har koblet inn Arbeidstilsynet og politiet, og vi gjør også vår egen gjennomgang for å finne ut av hva som har skjedd, sier han.

Politiet har gjennomført tekniske undersøkelser på stedet, og etterforsker ulykken.

– Det er ikke avklart om det har vært en arbeidsulykke eller om dødsfallet har sammenheng med mannens sykdomshistorikk, sier Eriksen til Vestby Avis.