Morten Nilsgård (f.v.), Lise Bratland Hansen, Torkil Brustad, John André Gundersen og Ian Nordal.

Gundersen Living ny forhandler av Hus1 Norge

Gundersen Living AS har gått inn som ny forhandler av Hus1 Norge.

Gundersen Living holder til på Gjøvik i lokaler midt i sentrum, og skal ha Gjøvik, Toten og Hadeland som sitt nedslagsfelt.

Gundersen Living er et nystiftet datterselskap av Gundersen Gruppen, og skal ha fokus på eiendomsutvikling, herunder tomteakkvisisjon, utvikling av prosjekter, markedsføring og salg.

Daglig leder blir Lise Bratland Hansen , som har over 18 års erfaring fra eiendom, kommer fra en stilling som daglig leder i BoligPartner på Gjøvik. Tidligere har hun jobbet som fagansvarlig i DNB eiendom, prosjektselger i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, avdelingsleder og etter hvert daglig leder og fagansvarlig i GARANTI eiendomsmegling Oppland AS.

Gundersen Gruppens hovedkontor er samlokalisert med Gundersen Living på Gjøvik og har også et avdelingskontor i Oslo. Gundersen Gruppen har i overkant av 40 ansatte, og bedriver investeringer i andre selskaper og eiendom. Under Gundersen Gruppen finner vi også Gundersen Entreprenør som bedriver entreprenørvirksomhet i form av totalentrepriser i tillegg til råbygg og betong.

Gundersen Gruppen har via sitt entreprenørselskap utført stort sett alle typer prosjekter på hele Østlandsområdet. Det siste halvannet året har de utført og holder på med blant annet kulvert/tuneller på Venjar-Eidsvoll-parsellen for Bane NOR, Fundamenter for limtrebruer på Riksvei 3, Transformatorstasjon på Gardermoen, bru på Gjøvik, Skreia Renseanlegg og Lilleløkken leilighetsbygg i egenregi.

Torkil Brustad og Lise Bratland Hansen.