F.v. Heidi Borgersen, daglig leder i Gullik Gulliksen AS, Kari Elisabeth Haugan, partner i Lark Landskap, Yvonne Dengin, partner og daglig leder i Lark Landskap og Geir Gustav Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group. Foto: Thomas Mellbye
F.v. Heidi Borgersen, daglig leder i Gullik Gulliksen AS, Kari Elisabeth Haugan, partner i Lark Landskap, Yvonne Dengin, partner og daglig leder i Lark Landskap og Geir Gustav Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group. Foto: Thomas Mellbye

Gullik Gulliksen AS blir en del av DARK Design Group

Gullik Gulliksen AS vil sammen med Lark Landskap AS utgjøre et landskapsarkitektkontor med 30 medarbeidere.

– Begge selskapene har i dag en sterk posisjon i markedet. Med Lark Landskap AS og kjøpet av Gullik Gulliksen AS samler vi de mest kompetente landskapsarkitektene i ett selskap, i tett tverrfaglig samarbeid med konsernets arkitekter og interiørarkitekter, sier Geir Gustav Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group, i en pressemelding.

Konsernet DARK Design Group består i dag av DARK Arkitekter, Lark Landskap og Zinc. Konsernet teller 170 ansatte fordelt på fem kontorer, Oslo, Stavanger, Fredrikstad, Drammen og Gdansk samt Bergen, fra og med 1. august.

Gullik Gulliksen har ti ansatte og kontorer i Oslo og Sandefjord. Selskapet ble etablert i 1983 og har de siste 12 år vært ledet av landskapsarkitekt Heidi Borgersen, som vil gå inn som partner i Lark Landskap når selskapene fusjoneres. Daglig leder i Lark Landskap , Yvonne Dengin, vil lede selskapet også etter den forestående fusjonen.

– Selskapenes erfaring og kompetanse utfyller hverandre meget godt, og vi vil få et enda større og mer kraftfullt fagmiljø, sier Hantveit.

– Vi har lang erfaring med faget og vi har hatt en god og solid utvikling opp gjennom tidene. Ved å komme inn i et større arkitekt- og designmiljø får vi muskler til å ta et neste steg i markedet, og styrke våre muligheter for å skape bærekraftige løsninger innen kultur- og bylandskap, sier Heidi Borgersen i meldingen.

– Ikke bare får vi styrket vår satsing innen landskapsarkitektur, vi vil også befeste vår posisjon som et av de største landskapsarkitekturmiljøene i Norge, legger hun til.

– Vi er trygge på at dette er en god match, både når det kommer til våre folk og våre selskapsverdier. Flere av våre kolleger i begge selskapene kjenner hverandre fra før, har jobbet sammen i tidligere arbeidsforhold og prosjekter. Nå ser vi frem til å få bragt alle folka sammen og skape ett sammensveiset team, sier Yvonne Dengin i Lark Landskap.