Illustrasjonsfoto: Wera

Grove Knutsen blir norsk Wera-forhandler

Utstyrsleverandør Grove Knutsen har overtatt agenturet for Wera i Norge.

Det skiver Grove Knutsen i en pressemelding fredag.

Den tyske verktøyprodusenten Wera leverer skrutrekkere, bits og moment- og fastnøkler.

– Grove Knutsen har levert arbeidsutstyr til proffene i over 70 år. De siste årene har vi beveget oss inn i verktøybransjen som agent for Knipex i Norge. Nå tar vi neste steg og satser videre på nok en tysk kvalitetsprodusent. Wera passer meget godt inn i vårt produktsortiment, og vil gi oss en sterk posisjon i markedet. Vi jobber nå med implementeringen, og vil være fullt operasjonelle i august 2021, sier salgssjef Erik Hauge i Grove Knutsen.

Grove Knutsen har fra før av merkevarer som Zarges, Jonex, Herd, Knipex, Raaco, Suprabeam, Tente og Fall Safe i sin portefølje. I 2019 overtok de også agenturet på Knipex.

– På samme måte som Knipex har Wera nå valgt Grove Knutsen som sin nye agent i Norge. Med Wera og Knipex vil Grove Knutsen nå være en meget solid og bred leverandør innenfor kategorien verktøy. Vi kjenner markedet og kundene veldig godt, og vårt mål er å løfte agenturene til nye høyder gjennom å lagerføre flere produkter og deler hos oss. Sammen med vårt sterke salgs- og produktteam vil vi kunne yte meget god service for nye og eksisterende importører og kunder, sier Hauge i pressemeldingen.