Gausdal Landhandleri med ny avdeling

Gausdal Landhandleri har åpnet nytt byggevarehus på Rudshøgda. Dette er den niende avdeling til selskapet og den andre som nå er nyåpnet på tre uker.

Om selskapet

Gausdal Landhandleri er Norges største byggevareforretning uten kjedetilknytning. I 2008 omsatte virksomheten for 680 millioner og har ca 250 ansatte fordelt på ni avdelinger. Kjerneområdene er byggevare, trelast og jernvare og det leveres byggevarer over hele Østlandet med en bilpark som i dag teller 35 biler.

- Vi åpnet dørene på mandag og slår på stortromma med aktivitetsdager i helga. Det er et helt nytt byggevarehus på 1800 kvm. Byggevarehuset ligger sentralt plassert på Rudshøgda på en tomt på 10 000 kvm. Her vil vi kunne betjene Ringsaker og Hamarregionen på en optimal måte, sier markedssjef Audun Skattebo i Gausdal Landhandleri.

De investerer nå ca 25 mill i nye avdelinger i Lom og på Rudshøgda for videre utvikling av firmaet.

- Vi ser muligheter i markedet og investeringene er langsiktige for å styrke bedriften ytterligere. Det er liten tvil om at nedgangstider skremmer mange men det er viktig å se utvikling i et langsiktig perspektiv. Gausdal Landhandleri er i år 71 år og historien viser at det også tidligere har vært mange bekymringer som har preget markedet. Med disse investeringene vil vi være godt rustet når markedet er i en mer positiv utvikling og det vil gi oss større muligheter da. Vi blir også skjerpet av mer konkurranse og vi må være nytenkende og legge enda mer vekt på serviceinnstillingen og vår faglige styrke. Dette er viktige verdier for bedriften som markedet fortsatt legger vekt på i sitt valg av leverandør, sier Skattebo.