Isak Oksvold går fra Aspelin Ramm til Møller Eiendom.

Går fra Aspelin Ramm til Møller Eiendom - skal lede miljøsatsing

Møller Eiendom skal satse på miljø og bærekraft, og henter Isak Oksvold fra Aspelin Ramm som ansvarlig for satsingen.

Den nye miljøstrategen til Møller Eiendom har tung faglig bakgrunn. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, har en master i Real Estate Management fra KTH i Stockholm og kommer fra stillingen som direktør miljø og innovasjon i Aspelin Ramm.

Oksvold har også jobbet som politisk rådgiver på Stortinget, og før dette var han fagsjef i Bellona.

I 2014 mottok han VVS-foreningens hederspris, og året etter ble han tildelt Enovas hederspris for sitt engasjement for miljø og bærekraft innen bygg og eiendom.

– Isak har stor faglig tyngde, og kjenner eiendomsbransjens utfordringer og muligheter meget godt. Han har en imponerende erfaring med miljøspørsmål knyttet til eiendomsdrift og -utvikling. Vi ser fram til en vesentlig styrking av selskapets kompetanse på miljøeffektivisering, bærekraftige løsninger og samfunnsansvar, sier Thomas Sletten, konstituert administrerende direktør i Møller Eiendom i en pressemelding.

Oksvold har siden 2010 ledet Aspelin Ramms satsing på miljø- og bærekraft. Der får han ros for arbeidet han har lagt ned.

- Aspelin Ramm var et av de første selskapene i vår bransje til å ansette en leder innenfor dette området. Vi synes det er positivt at flere selskaper nå ser denne verdien. Samtidig ser vi tilbake på en periode med gode resultater og betydelig annerkjennelse for den jobben Isak har utført for selskapet. Vi ønsker Isak lykke til videre med spennende oppgaver hos Møller Eiendom, uttaler Gunnar Bøyum, administrerende direktør i Aspelin Ramm.

Isak Oksvold skal i tillegg til å utvikle Møller eiendoms miljøstrategi være en ressurs i dialog med offentlige myndigheter. Han tiltrer stillingen 1. februar.