Fra Maxbo til Montér i Hurdal

Byggvarehuset til Flaen Sag & Høvleri i Hurdal forlater Maxbo til fordel for Montér-kjeden.

Overgangen fra Maxbo til Montér skjer offisielt 1. oktober 2016. Montér sitt eget butikkteam har tegnet opp en helt ny butikk som vil fremstå som mer oversiktlig og arealeffektiv når den er ferdig rigget.

‒ Vi er veldig fornøyde med at vi nå går over til Montér. Dette tror jeg blir et løft både for både ansatte og våre kunder. Montér-kjeden har et godt konsept og et utfyllende utvalg av byggevarer og løsninger, sier daglig leder Håkon S. Rognlien i en pressemelding.
Det bygges nå nye utstillinger og nye leverandører kommer på plass i butikken. Målet er å få alle detaljer på plass til den store åpningsfesten som blir den 15. oktober.
Rognlien forteller at butikken vil være i normal drift i overgangsperioden frem til åpningsfesten, og han ser frem til å presentere den ferdige butikken for sine kunder.
Montér er en nasjonal byggevarekjede med 89 butikker.
‒ Det er mye logistikk involvert i byggevarebransjen og skal man kunne tilby kunden rett produkt til riktig pris er det viktig med sentral innkjøpskraft og godt utbygd logistikk. For kunden er det fagkunnskap og forståelsen av det lokale markedet som er viktig. Vi er derfor veldig glade for at vi nå får med en så kunnskapsrik og dyktig gjeng fra Hurdal med på laget, avslutter Anniken Wollan som er markedsansvarlig for Optimera Handel.