Birgitte Røksund (t.h.) og Linn Kristin Engø skal bygge ny satsing på tidligfase i HRP Region Vest. Foto: HRP

Fra Bergen kommune til ny strategisatsing i HRP Vest

Birgitte Røksund og Linn Kristin Engø skal bygge opp HRPs satsing på strategisk utredning og analyse i Region Vest. De begynner i selskapet 1.august.

De to skal gå inn i selskapets satsing på tidligfase i bygge og anleggsprosjekter, skriver HRP i en pressemelding.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått med oss to meget dyktige medarbeidere, som vi er sikre på at har mye å tilføre vårt selskap. Fra før kan vi tilby vår spesialkompetanse i Oslo og Trondheim. Og med disse to ombord er vi i gang med å bygge en avdeling også i Region Vest, sier direktør for Strategisk utredning & analyse i HRP, Kjell Ove Kalhagen i meldingen.

Birgitte Røksund, som skal lede den nye avdelingen i HRP, er i dag avdelingsleder for idrett i seksjon forstrategi, utredning og utvikling på byrådsavdeling for barnehage, skole og idrett i Bergen kommune.

- Jeg ser fram til å begynne i HRP, og å få være med på å bygge opp en ny avdeling i region vest. Å kunne få være med på å bygge opp en ny avdeling i et selskap i sterk vekst, syntes jeg også var så spennende at jeg ikke kunne takke nei da jeg fikk tilbudet, sier Røksund.

Hun får med seg Linn Kristin Engø i den nye avdelingen. Engø har vært byråd i for barnehage og idrett i Bergen, og arbeider nå i Bergen Aps bystyresekretariat.

- HRPs rolle som samfunnsbygger, og ikke minst også det at HRP er et rent norskeid selskap, noe det ikke mange av i denne bransjen, gjorde at dette var noe jeg ønsket. Det blir veldig morsomt å være med sammen med Birgitte å bygge noe nytt. I dag jobber jeg jo hovedsakelig i slutten av beslutningsprosesser, i HRP får jeg anledning til å jobbe med grunnlaget for slike prosesser helt fra tidlig fase, sier Engø.

Hun har varslet karanteneutvalget i Bergen kommune om jobbskiftet.