Komfort og design på badet

Et behagelig og delikat bad er en viktig bidragsyter til velvære og trivsel i hverdagen. Den fremstående armaturprodusenten Hansa gjør vann til kunst, og interessen for deres produkter er økende.

Nordmenn pusser opp bad som aldri før, samtidig som stadig flere av oss blir opptatt av interiør og design. Dermed skulle en produsent som vektlegger både komfort, utforming og miljø være godt rustet for markedets etterspørsel. For folk ønsker "det lille ekstra" som skiller seg ut.

- Vi merker stor interesse for Hansas produkter, både blant fagfolk innen arkitektur og interiør, og blant folk flest. Ikke minst deres Murano dusjhoder vekker oppsikt, der de skaper et kunstnerisk lite fossefall på badet. Og salget går oppover, sier daglig leder Tormod Holtan i Holtan Trading AS, som overtok agenturet for Hansa i Norge i oktober 04. I Tyskland, der Hansa har sitt hovedkontor, er de markedsledende.

Tallerken
I motsetning til vanlige dusjhoder, med vannet strømmende ut av et betydelig antall små hull, er Hansas Murano-dusjhode formet som en tallerken. Vannet renner ut i midten av tallerkenen, og glir ned over platen før det skyller over kanten og ned på den dusjende. Det føles som å dusje under en fyldig og myk bekk siden stråleeffekten uteblir. I tillegg til å være svært behagelig, er Hansa-dusjen vannbesparende, og derigjennom både kostnadsbesparende og miljøvennlig. Den samme tallerkenvarianten finnes til vasker, så her er det mulig å skape et helhetlig bad med de samme lekre figurene.

Fargevalg
De egenartete dusjhodene fås i både klart glass, blått og en mellomfarge. Blåfargen gir en lun og rolig stemning, og gir vannet et ekstra innbydende utseende der det flyter ut. Generelt er Hansa opptatt av å skape en tidløs design ved å kombinere det moderne med klassiske, antikke former. Så dersom du ønsker en ny vri på et klassisk bad, samtidig som du liker å skille deg ut med spesielle uttrykk og former på innredningen i hjemmet, er Hansas produkter noe du bør sjekke ut.

Klassisk vaskarmatur
Hvis du er ute etter en mer tradisjonell og velbrukt vri på vaskens vannkran, kan Quadris Art servantbatterier fra den samme Hansa-serien være et godt alternativ. Også her oser det av designglede, med stilig og elegant utforming.

- Vi har stor tro på at Hansa-produktene vil få en like høy status i Norge som i utlandet. Nysgjerrigheten rundt dem vitner om en stigende popularitetskurve, sier Tormod Holtan.