Fonn finalist i EG Tech Awards

Fonn er en av finalistene i kategorien «Construction Award» på EG Tech Awards 2019.

Vinnerne vil bli annonsert på kvelden onsdag 10. juli på «The Brewery» i London, og Fonn er en av de fire finalistene kategori, valgt ut blant mer enn 90 kandidater.

2019 markerer det andre året av EG Tech Awards, som har blitt omtalt av industrien og anerkjent som "the Oscars" av eiendoms teknologi / proptech. Prisutdelingen avholdes i hjertet av London, på The Brewery i Shoreditch, i en av byens mest karakteristiske bygninger.

- Vi er glade for nominasjonen og ser frem til prisutdelingen i juli. Dette er en bekreftelse på at Fonn Byggemappen er en del av fremtidens digitale byggeplass. Vi ser samme behov for samhandling i de internasjonale markedene vi satser mot, som vi ser i Norge, sier Jan Tore Grindheim, gründer og daglig leder i Fonn AS i en pressemelding.

Fonn Byggemappen er en samhandlingsplattform for gjennomføring av små og store byggeprosjekt, utviklet i Norge i tråd med byggenæringen sitt ønske om å jobbe mer effektivt og redusere feil. Byggemappen samler alle aktørene i samme system, med all kommunikasjon og all informasjon på samme plass.

Vinneren av «Construction Award» har vist at de har utnyttet teknologien best for å fasilitere, opprette eller forbedre et byggeprosjekt eller en byggeprosess. Prisen er åpen for bedrifter og prosjekter som bruker teknologi for å gi konkrete fordeler til byggeprosjekter fra supply chain management til levering.