Geir Fossum. Foto: Firesafe
Geir Fossum. Foto: Firesafe

Firesafe satser mer på automatiske slokkesystemer

Firesafe øker satsingen på automatiske slokkesystemer og har ansatt Geir Fossum som leder for forretningsområdet og Olav Lindgren Østensen som fagansvarlig.

Geir Fossum har de siste ti årene vært seksjonsleder for brannteknikk i Erichsen & Horgen med fokus på slokkeanlegg, og er utdannet siv.ing. fra NTNU. Fossum har ansvar for å utvikle vår virksomhet innen automatiske slokkeanlegg i Norge, i den nyopprettede avdelingen for slokkesystemer. Han startet 1. februar.

- Vi har hatt en sterk utvikling innen tjenesteområdet slokkesystemer, og leverer vanntåkesystemer, robotslokkere, skumanlegg og gasslokkeanlegg over hele landet. Vi utfører service og revisjoner på alle typer slokkeanlegg og FG-kontroller av sprinkleranlegg gjennom vårt deleide selskap Kontroll & Rådgivning. Med Geir som leder så styrker og samler vi satsingen og vi bygger ytterligere kompetanse på prosjektering av slokkeanlegg, sier administrerende direktør i Firesafe, Morten Ameln i en pressemelding.

Fra 1. mars er også Olav Lindgren Østensen ansatt som fagansvarlig for slokkesystemer. Han er utdannet sivilingeniør fra UIB og kommer nå fra stillingen som rådgiver VVS i Asplan Viak.